Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Voetbalseizoen van start

Zaterdag 24 augustus was de seizoensopening bij SV de Vecht. Na een lange zomerstop was dit een heerlijk moment om met elkaar een balletje te trappen en kennis te maken met nieuwe teamgenootjes. Onder het genot van een vers bakje koffie van Prinselijk Proeven konden de ouders/verzorgers elkaar ontmoeten en gezamenlijk de praktische zaken voor het nieuwe seizoen bespreken.

Eenmaal alles vastgelegd, was het langs de lijn genieten van alle voetballende kinderen met gelukkig weer bekende en ook nieuwe gezichten. Dit seizoen heeft SV de Vecht bijna twintig nieuwe jongens en meisjes mogen verwelkomen. De jongste jeugd speelde onderlinge wedstrijdjes onder leiding van Tineke Tukker. De JO9 t/m JO12 volgde een voetbalclinic, verzorgd door spelers en trainer van het eerste elftal. Aan het einde volgde de finale van het penaltyschieten, die werd gewonnen door Luc uit de JO10.

De bal rolt dus weer en de club heeft meteen een succesvolle start gemaakt. De openingsdag is wederom georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Vanaf 26 augustus zijn de eerste trainingen weer begonnen en maken alle teams zich op voor weer een gezellig en mooi seizoen.

Nick Kruiswijk

Jaargang 4 | nummer 1 | september 2024

Laatste nieuws